Over Girlsmode

Girlsmode is de hub voor jonge ambitieuze vrouwen. Onze missie is om vrouwen samen te brengen, te laten connecteren en bovenal te ondersteunen. 

 

In onze co-working draait het rond samenhorigheid, plezier, onszelf niet altijd té serieus te nemen, bijleren en elkaar helpen. 

Wij geloven in samenwerken, krachten bundelen en gewoon eens van ideeën te kunnen wisselen. Je hoeft het echt allemaal niet alleen te doen. Want caring is talentsharing ;). Ons geloof is dat iedereen zijn talenten en kwaliteiten heeft die complementair kunnen zijn met anderen. Door ruilhandel, elkaar wat bij te leren of krachten te bundelen, bereiken we indrukwekkende resultaten die we met veel overtuiging de wereld in kunnen zetten. 

 

In het hart van Antwerpen (aan het Eilandje) werken we daarom ook aan een gezellige, functionele co-working en netwerklocatie voor alle ambitieuze vrouwen. Naast onze toplocatie hebben we een zalig dakterras waar genoten kan worden van een prachtig uitzicht over de hele stad met de nodige zonnestralen en af en toe eens een glaasje wijn. 

Over Yana Smits

Als fervent marketeer begon ik na mijn studies te werken als productmanager voor L’Oréal, mijn droom. Enkele jaren, ontelbare files en menige productlanceringen later, begon ik te merken dat mijn hart toch meer bij mensen lag dan bij producten. 

Daarnaast begon het steeds meer en meer te kriebelen om mijn eigen concept op de wereld te zetten. Met deze 2 ontdekkingen in gedachten besloot ik een punt te zetten achter mijn multinational carrière en bij te studeren als lifecoach.

Gedurende 1 jaar nam ik de tijd om uit te zoeken wat mijn talenten zijn (en welke ook absoluut niet) en hoe ik deze kan samenbrengen in een concept zodat ze van meerwaarde voor anderen kunnen zijn.

 

Resultaat? Mijn talenten zijn mensen samenbrengen en laten connecteren. Out-of-the-box denken en brainstormen over hoe we dromen kunnen waarmaken en mijn coachende vaardigheden inzetten om anderen hun volledig potentieel te laten bereiken.

 

Deze 3 zaken wil ik samenbrengen in Girlsmode. Met mijn passie voor mensen en continu bijleren, wil ik anderen motiveren en inspireren om samen te werken, elkaar vooruit te helpen en krachten te bundelen. En om samen eens af en toe goed wat stoom af te laten want werken hoeft niet altijd heel serieus te zijn. 

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

Girlsmode bvba

Ankerrui 12, 2000 Antwerpen

0032(0)471 33 32 65

yana.smits@girlsmode.be

BE0699525594