FIND YOUR FORCE, hoe word je de beste versie van jezelf?

Filosoof Socrates zei het eeuwen geleden al: zelfkennis is het begin van alle wijsheid. En de boodschap achter de quote is nog steeds even krachtig. Want hoe beter jij jezelf kent, hoe beter je kan inschatten hoe je op bepaalde situaties reageert en hoe beter je kan anticiperen op alles wat het leven nog voor jou in petto heeft.


Meer nog, jezelf goed kennen wil ook zeggen dat je zowel je sterktes als je zwaktes kan gaan inzetten in jouw voordeel. En dat komt dan weer goed van pas in je professionele carrière en je privé relaties. Maar hoe leer je nu jezelf goed kennen om de beste versie van

jezelf te worden? Wel, in twee stappen tijdens een FIND YOUR FORCE dag!


Wat is de FIND YOUR FORCE dag?

De Zwitserse psycholoog en psychiater Carl Gustav Jung introduceerde het concept van psychologische voorkeuren: iedereen heeft een favoriete manier van omgaan met de wereld en de mensen om hen heen. Op basis van dat gedachtegoed kwam Insights tot stand, misschien wel de meest uitgebreide en complete persoonlijkheidsanalyse die in het bedrijfsleven wordt gebruikt. Tijdens de FIND YOUR FORCE dag gaan we aan de slag met jouw Insights-profiel in 2 delen:


Over jezelf

Het eerste deel van dag gaan we werken rond jou. Wie ben jij? Wat zijn je sterktes en je valkuilen? Wat weet je nog niet over jezelf? Waar liggen je blinde vlekken en hoe kan je die gaan ontdekken en inzetten? Je leert hoe je meer dan één type bent, jij bent je eigen unieke mix van verschillende types en je ontdekt hoe je jezelf kan lezen.


Over groepen

In het tweede deel gaan we het hebben over groepen. Wat is jouw waarde binnen een groep? In welke teamrol kom jij het beste tot je recht? Waar moet je voor opletten in groepen en hoe claim jij je plaats in een groep? Maar ook, hoe leer je krachtiger communiceren in groep, afgestemd op jouw unieke profiel. Op het einde van de dag ga jij boordevol nieuwe inzichten over jezelf naar huis en weet je hoe je je eigen unieke persoonlijkheid in je voordeel kan inzetten. En geen nood als het allemaal nogal overwhelming is, je krijgt alle informatie mee naar huis in je persoonlijke Insights-boekje!


Wil jij ook de beste versie van jezelf worden?


Girlsmode organiseert een Find your force-day op 22 februari en 27 maart voor €395 all-in. Schrijf je snel in want er is telkens maar plek voor 6 personen!


Klik hier om je in te schrijven.

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

Girlsmode bvba

Ankerrui 12, 2000 Antwerpen

0032(0)471 33 32 65

yana.smits@girlsmode.be

BE0699525594