THE NETWORK

Hou jij ook van netwerken en van nieuwe mensen ontmoeten maar heb jij het gevoel dat het niet altijd gemakkelijk is om de juiste netwerkevenementen te vinden? Of vind je dat het best vaak ongemakkelijk is om onbekenden aan te spreken? 
Bij Girlsmode - The Network brengen we jonge ambitieuze vrouwen samen om bij te leren, elkaar te leren kennen en een leuke avond te beleven. 
WAT HOUDT HET IN?
1 x per maand organiseren we een nieuw event, telkens in het thema van de maand. Zo komen thema's als gezondheid, hoe de beste instagram foto's maken, branding, beauty,... aan bod. 
We nodigen telkens een expert uit die over haar kennis een workshop komt geven. Daarna hebben jullie de mogelijkheid om vragen te stellen. 
Na de workshop sluiten we telkens af met een gezellig drankje terwijl we elkaar beter leren kennen.
VOOR WIE IS HET?
VOOR WIE IS HET?
De netwerkevenementen zijn voor elke jonge ambitieuze vrouw. Je hoeft helemaal niet zelfstandig te zijn of je eigen zaak te hebben.
Het is gewoon erg leuk om nieuwe mensen te leren kennen en op hetzelfde moment iets te kunnen bijleren.
We richten ons 50% rond business gerelateerde onderwerpen en 50% op lifestyle onderwerpen. Want wij geloven dat beide heel nauw samengaan. 
  
 
PRAKTISCH
Hoe gaat het netwerk nu in zijn werk? We maken gebruik van jaarlijkse lidmaatschappen. Je betaalt dus jaarlijks een bedrag van €80 en betaalt dan enkel nog een kleine som (standaardprijs - ledenkorting) wanneer je je inschrijft voor een specifiek evenement. Zo betaal je niet teveel en kom je enkel naar de zaken die jou echt interesseren (uiteraard zijn alle workshops even boeiend, maar we begrijpen het moest je eens een keer niet kunnen komen).
Wil je enkel naar 1 specifieke workshop?  Dat kan! Dan betaal je gewoon de standaardprijs. 

Girlsmode Netwerk Events

Mon, Apr 20
Girlsmode
Find your force
Fri, Mar 27
Girlsmode
Find your force
Sat, Feb 22
Girlsmode
Find your force

of stuur een e-mail naar yana.smits@girlsmode.be

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

Girlsmode bvba

Ankerrui 12, 2000 Antwerpen

0032(0)471 33 32 65

yana.smits@girlsmode.be

BE0699525594